Mantrailing

Logo mantrailing
perro y guía

El Mantrailing és una activitat molt beneficiosa per als gossos, ja que simula el seu instint natural de rastrejar preses i, al final, obtindre una cosa que li agrada molt a canvi.

 

És una activitat que la pot practicar qualsevol gos i qualsevol propietari, ja que no implica cap mena de disciplina, i es pot practicar al ritme de cadascú.

 

És molt recomanable per passar una bona estona amb el teu gos, per cansar-lo i ajudar-lo a gestionar situacions que habitualment li costen, com ara la por a les persones, animals o entorns, reactivitat o excitació cap a altres gossos, patinets, bicicletes, gent corrent, etc.

 

Si té nas i un gran premi, pot fer mantrailing!

Què és el mantrailing?

La paraula mantrailing ve de l’anglès: “Man” (Home o persona) i “Trailing” (camí o recorregut). Es pot traduir per “rastreig de persones”.

 

És una activitat canina que tracta de la recerca de persones a partir del rastre que deixen les seves partícules d’olor.

Practica mantrailing
practicando mantrailing

En què consisteix el mantrailing?

A partir d’un objecte o lloc amb olor pertanyent a una persona, el gos ens ofereix informació sobre si aquesta ha estat allà. Si és així, ens indica en quina direcció ha anat i quin és el recorregut que ha fet.

On es pot practicar?

El mantrailing es pot practicar tant a zones urbanes com suburbanes. D’aquesta manera, els gossos aprenen a treballar en zones contaminades, amb moltes olors, diferents materials i múltiples distraccions.

practica mantrailing

I si no farem recerques reals, per què practicar-ho?

És una activitat excel·lent per passar-ho bé i treballar amb gossos reactius o porucs, entre altres raons.

 

El Mantrailing fomenta la seva autoestima, a més  simula la caça, satisfent així el seu instint natural.

 

 És una activitat que no necessita fer servir la disciplina, per la qual cosa és una evasió agradable del dia a dia.

practicando mantrailing
practicando mantrailing
error: